مبانی نظری و پیشینه تأثیر احداث ساختمان های بلند مرتبه بر کاربری های شهری

نمونه پيشينه تحقيق, فصل دوم پايان نامه ,چارچوب نظري پيشينه پژوهش

مبانی نظری و پیشینه تأثیر احداث ساختمان های بلند مرتبه بر کاربری های شهری

۶ بازديد ۰ نظر

مبانی نظری و پیشینه تأثیر احداث ساختمان های بلند مرتبه بر کاربری های شهری

دانلود مبانی نظری و پیشینه تأثیر احداث ساختمان های بلند مرتبه بر کاربری های شهری مبانی نظری و پیشینه تأثیر احداث ساختمان های بلند مرتبه بر کاربری های شهری مبانی نظری و پیشینه تأثیر احداث ساختمان های بلند مرتبه بر کاربری های شهریدانلود مبانی نظری و پیشینه تأثیر احداث ساختمان های بلند مرتبه بر کاربری های شهری مبانینظریوپیشین

-------

مبانی نظری و پیشینه تأثیر احداث ساختمان های بلند مرتبه بر کاربری های شهری
مبانی نظری و پیشینه تأثیر احداث ساختمان های بلند مرتبه بر کاربری های شهری
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .docx
تعداد صفحات: 28
حجم فایل: 0
قیمت: 26880 تومان

بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..docx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 28 صفحه

 قسمتی از متن word (..docx) : 
 

‏مقدمه‏ 18
‏2-1- مفاهیم ‏ 19
‏2-1-1- مفهوم ساختمان بلند‏ 19
‏2-1-2- اپارتمان‏ 20
‏2-1-3- مجتمع های مسکونی‏ 20
‏2-1-4- کاربری اراضی‏ 21
‏2-1-5- حمل و نقل ‏ 21
‏2-1-6- خدمات شهری‏ 22
‏2-2- پیشینه ساختمان های بلند ‏ 22
‏2-3- سوابق قانونی بلند مرتبه سازی در ایران‏ 25
‏2-4- مفاهیم و نظرات مرتبط با مجتمع های مسکونی ‏ 28
‏2-4-1- مکتب شیکاگو‏ 30
‏2-4-2- مکتب مدرنیسم یا نوگرایی‏ 31
‏2-4-3- مکتب ساخت گرایی‏ 31
‏2-4-4- مکتب امایش انسانی‏ 32
‏2-4-5- مکتب پست مدرنیسم ‏ 32
‏2-4-6- توسعه پایدار شهری‏ 33
‏2-4-7- رویکرد پایداری‏ 33
‏2-5- بلند مرتبه سازی و منطق متراکم و فرسوده شهری ‏ 36
‏2-6- اثر بلند مرتبه سازی در افزایش تراکم ساختمانی و زمین مسکونی‏ 38
‏2-7- اثر بلند مرتبه سازی در سطح معابر و شبکه ترافیک شهری‏ 38
‏2-8- اسیب شناسی بلند مرتبه سازی‏ 39
‏جمع بندی‏ 44
‏ مقدمه
‏روندروبه رشدجمعیت شهری،شاخص مهمی دربررسی ساختاراجتماعی و اقتصادی انسان درسدة‏۲۱‏است. ازدیدگاه جهانی،درسال تنها‏۲۹‏٪‏جمعیت جهان درشهرها زندگی میکردند که این رقم درسال‏۱۹۹۰ ‏به ‏۴۵‏٪ ‏رسید و اکنون از مرز‏۵۰‏٪ ‏فراتررفته است وپیش بینی می شود که در سال‏۲۰۲ ۰‏میلادی‏۶۲‏٪ ‏جمعیت جهان راشهرنشینان (بویژه درکشورهای درحال توسعه) تشکیل دهند (پاک،‏۱۳۸۳: 16).
‏مسائلی از، قبیل افزایش جمعیت،نیاز به اسکان بیشتر مردم در شهرها، ضرورت استفاده بیشتر از زمین در مراکز پرتراکم شهرها ،ضرورت بازسازی و نوسازی در مناطق شهری ،تقاضای مردم برای سکونت و یا کار در مراکز شهرها و ضرورت کاهش هزینه های ناشی از گسترش افقی شهرها جزء عواملی بوده است که ساخت بناهای بلند را به عنوانی که ضرورت در شهرهای بزرگ جهان مطرح نموده است(گلابچی،1380: 9).
‏اندیشه بلند مرتبه سازی و برجسازی طی حیات خود، همواره از سوی صاحبنظران مسائل اقتصادی ،اجتماعی وکالبدی مورد تحلیل وانتقاد واقع شده است . ‏با این حال حضور این پدیده تداوم داشته و به عرصه فعالیت خود افزوده است (عزیزی،1378: 36).
‏در کشور ما نیز همانند دیگر کشور‏ های جهان، با افزایش روز افزون جمعیت ، پدیده بلند مرتبه سازی مورد توجه قرار گرفته است که در پی گسترش این ایده بسیاری از شهرها با مسائل و مشکلات متعددی مواجه شدند که شماری از آنها در سطح جهان گریبانگیر بسیاری از شهرهاست. از این رو با توجه به مشکلات متعدد، مفهوم "بلند مرتبه سازی" در شهر قائم شهر حول محورهای متعددی قابل بررسی است ‏که دراین فصل به مفاهیم، نظرات و مسائل متعدد پیرامون این موضوع پرداخته می شود.

‏2-1- تعریف مفاهیم
‏2-1-1- مفهوم ساختمان بلند
‏بلند بودن ساختمان یک امر نسبی است و از جنبه های مختلف تعاریف گوناگونی برای ساختمانهای بلندمرتبه ارائه شده است:
‏به عنوان مثال « شورای ساختمانهای بلند و سکونتگاه شهری» در آمریکا به این نتیجه رسیده است که هرگونه تعریف مناسب برای ساختمانهای بلند پایه در رابطه با این مطلب باشد که طراحی، یا تأثیرات شهری آن ساختمان تا چه حد تحت تأثیر « بلندی» آن قرار دارد و در مقایسه با ساختمانهایی که معمولی به حساب می آیند تا چه حد به ضوابط و تدابیر ویژه در طراحی، برنامه ریزی و ساختمان نیاز دارد . بر این اساس تقسیم بندیهای مختلفی از ساختمانهای بلند صورت گرفته است(فرهودی و محمدی، 1380: 72).
‏بنا به تعریف سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور از ساختمان بلند:
‏« هر بنایی که ارتفاع آن (فاصله قائم از کف بالاترین طبقه قابل تصرف تا تراز پایین ترین سطح قابل دسترسی برای ماشین های آتش نشانی) از 23 متر بیشتر باشد، ساختمان بلند محسوب می شود» (سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، 1374).
‏برنامه ریزان و طراحان شهری غالبا ساختمانهای ده طبقه به بالا را ساختمان بلند اطلاق می نمایند و ویژگی ساختمان بلند را آن میدانند که حداقل یک نمای طراحی شده آن نمایانگر تعداد طبقات متعدد آن باشد.به عبارت دیگر یک نمایشگاه،کارخانه ویا هر ساختمان با ارتفاع زیاد در این تعریف نمی گنجد. در قوانین داخلی ایران طبق دستورالعمل اجرایی محافظت ساختمانها در برابر آتش سوزی (نشریه 112 سازمان رنامه و بودجه)حداقل تعداد طبقات ساختمان مرتفع 8 طبقه عنوان شده است .هر چند که میتوان اتوجه به پیشرفت وسایل و امکانات ،این تعداد طبقات را به 12طبقه رساند .همچنین بر اساس متن ضوابط و مقررات احداث ساختمانهای 6 طبقه و بیشتر در تهران که به عنوان دستورالعملی برای ساختمانهای بلند در تهران بشمار میرود ،هر کجااز ابنیه بلند ،ساختمان بلند و با بنای بلند نامبرده شده است ،منظور ساختمانهای 6 طبقه و بیشتر میباشد .‏با توجه به جمیع موارد عنوان شده، میتوان ساختمان بلند را ساختمانی با حداقل10 طبقه عنوان نمود که در حیطه کلیه تعاریف فوق قرار میگیرد‏ (شاکری و صمدی واقفی، 1380).
‏معیارهای زیر می توانند یک ساختمان بلند را بدون توجه به بلندی یا تعداد طبقات تعریف کنند(فرهودی و محمدی، 1380: 73):

 

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 
  برای مشاهده توضیحات فایل  مبانی نظری و پیشینه تأثیر احداث ساختمان های بلند مرتبه بر کاربری های شهری  اینجا کلیک کنید برای دانلود فایل باکیفیت مبانی نظری و پیشینه تأثیر احداث ساختمان های بلند مرتبه بر کاربری های شهری روی دکمه زیر کلیک نمائید ✔️  دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی ✔️  بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل ✔️  دانلود سریع و مستقیم ✔️  دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول ✔️ دانلود مبانی نظری و پیشینه تأثیر احداث ساختمان های بلند مرتبه بر کاربری های شهری
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.